laatste update: 17 juli 2006

Waar staan we nu?


De tijd vliegt, de reis ligt alweer bijna 3 jaren achter ons. De fietsen staan rustig in de schuur, alsof ze de avonturen op soms meer dan 4000 meter hoogte alweer vergeten zijn. Een paar keer per week komen ze echter nog in actie, als Nanda en ik vanuit Deventer een rondrit maken in het prachtige Sallandse landschap.

Mocht jij zelf ook een dergelijk fietsavontuur overwegen, we kunnen maar 1 advies geven: DOE HET!
Je huis kun je goed verhuren, je baan is echt niet uniek en de kosten van 6 maanden Latijns Amerika vallen in het niet bij de unieke belevenissen. Zelfs na 3 jaren zorgen de reisherinneringen nog voor positieve kriebels.

Als je weer terug komt in Nederland klop je gewoon aan bij www.evidentis.nl
Evidentis.nl is specialist in de bemiddeling van HBO'ers en Academici tot en met 10 jaren werkervaring in de gebieden economie, bedrijfskunde, ICT en techniek. 

 


 Met dank aan....


Onze fietsdealer Roto Tweewielers
heeft in samenwerking met Batavus, Rutteman en Agu de juiste fietsuitrusting voor ons verzorgd. Rene Vos Outdoors & Sports heeft ons zeer vakkundig geholpen bij het uitzoeken van alle outdoor benodigheden. Bij het vinden van een bewoonster voor onze woning hebben we samengewerkt met Eggink. De reisverzekering hebben we afgesloten bij Travel Active en de tickets bij De Reisspecialist.
Deze website hebben we te danken aan het e-business bedrijf Shanta Design. De site is door hen zo ontwikkeld dat wij vanuit elk internetcafe, van Guatemala tot Bolivia, elke pagina konden bijwerken met behulp van een onderliggende Content Management Tool.

                                                  

 

            noodlink